Bij

Interpolis: van Glashelder naar Groene daken

Interpolis biedt nu ook groendaken aan. Een slimme zet want sedumdaken zijn populair. Maar wij zijn er ook blij mee. Waarom? Dat vertellen we hier. En ook: kies je voor een Interpolis groendak of mogen wij jouw groendak aanleggen?

Nederland moet groener

Ons klimaat verandert in rap tempo – het is vaker en langer warm. En hittegolven en zware regenbuien zijn ook geen uitzondering meer. Dat komt doordat er steeds minder groen is op onze aarde. En juist bomen, struiken en ander groen zorgen voor verkoeling. En voor meer biodiversiteit en schonere lucht.

Het is dus de hoogste tijd voor actie, voor meer groen in Nederland. Dat vinden niet alleen wij, maar Interpolis ook.

Vraag een offerte aan Bestel direct

Waarom groene daken van Interpolis?

Auto, inboedel of rechtsbijstand – als je je ergens voor wilt verzekeren denk je al snel aan Interpolis. Maar als je een groendak wilt kopen is het niet de meest voor de hand liggende partij. Toch is Interpolis hard op weg om een serieuze speler op de groendaken-markt te worden.

Interpolis doet het om de schadelast van consumenten en bedrijven terug te brengen. Dat heeft alles te maken met de dak inspectie die voorafgaat aan het installeren van een groendak – die brengt de staat van een dak in kaart en zo worden claims voor lekkages en andere soorten schade voorkomen. Groendaken zijn dus een waardevolle extra dienst voor Interpolis.

En wij hebben er een serieuze concurrent bij. Nu zouden we dat vervelend kunnen vinden, maar dat is niet zo. Integendeel.

We zijn juist heel blij met de groendaken van Interpolis!

Interpolis heeft namelijk de mensen én de middelen om groendaken op grote schaal onder de aandacht te brengen en laat daarmee goed zien:

  • dat we samen kunnen werken aan een gezondere wereld
  • dat een groendak een snelle en makkelijke oplossing is
  • dat een groendak ook een goede investering is voor huiseigenaren en bedrijven

Waarom is een groendak ook alweer zo’n goede investering?

  1. Je dak gaat tot twee keer zo lang mee
  2. Je huis of bedrijfspand wordt meer waard
  3. Je zonnepanelen werken efficiënter
  4. Je huis is beter geïsoleerd, dus je verbruikt minder energie
  5. Bedrijven kunnen gebruikmaken van aantrekkelijke regelingen
  6. Particulieren kunnen hun gemeente vragen om groendak subsidie

Met een groendak win je dus twee keer: je draagt je steentje bij aan de toekomst van onze aarde én je bespaart tegelijkertijd geld.

Maar wie mag jouw groendak installeren?

Interpolis is groot geworden door verzekeringen en gaat waarschijnlijk nog verder groeien nu ze ook groendaken aanbieden. Het is een sterk merk en voelt voor veel consumenten en bedrijven als een betrouwbare partij. Ook als het om groendaken gaat.

En dat is het ook, want Interpolis werkt met mooie producten en uitstekende installateurs. Dus wil je een groendak kopen bij Interpolis? Dan zijn we daar ook blij mee, want: hoe meer groendaken, hoe beter!

Maar we willen natuurlijk liever dat je jouw prachtige groendak bij ons koopt. Waarom?

Wij hebben groene vingers én een groen hart!

Het is onze missie om de wereld een beetje mooier te maken. En omdat we allemaal nog lang willen genieten van onze aarde, willen we zo veel mogelijk mensen bewust maken van het belang van een groendak.

Daarom richten wij ons volledig op het vergroenen van zoveel mogelijk daken – in Nederland en over de grens. Het resultaat? We leveren sedumdaken van de allerbeste kwaliteit en ons team staat altijd voor je klaar.

Een mooiere wereld begint op je dak!

Vraag een offerte aan Bestel direct