Een sedumdak aanleggen in de stad


De beste sedum voor hoveniers en dakdekkers bij de Dakvergroeners

Ben jij een dakdekker of hovenier en krijg je steeds vaker de vraag om een dak te vergroenen? Dan heb je dus in de gaten dat er een heuse trend gaande is: het plaatsen van sedumdaken. Veel mensen houden zich bezig met het klimaat en verduurzaming, daar draagt een sedumdak ontzettend goed aan bij. De Dakvergroeners is dé partij bij wie jij als dakdekker of hovenier een goed sedumdak inkoopt. Samen zorgen we ervoor dat jij bent voorzien van de materialen die jij nodig hebt om jouw klanten optimaal tevreden te stellen.
 

3 voordelen die wij jou bieden!

Wij vinden niet alleen de kwaliteit van ons sedum belangrijk, maar ook dat het een fijne ervaring is om met ons samen te werken.

Bij ons profiteer je dan ook van 3 voordelen:

  1. Aantrekkelijke inkoopprijzen - Niet alleen de wereld, maar ook je portemonnee wordt blij als je sedumdaken van De Dakvergroeners inkoopt. Wij willen jou stimuleren om zoveel mogelijk te vergroenen, daarom profiteer je bij ons van aantrekkelijke inkoopprijzen. Dit maakt het niet alleen interessant voor de consument, maar ook voor jou!
  2. Persoonlijk betrokken - Misschien heb je nog nooit een sedumdak aan hoeven leggen en vraag je je af hoe je dat het beste doet. Daar helpen wij je graag bij. Naast het stappenplan dat wij hebben gemaakt over de aanleg van een groendak, kun je ook gerust contact met ons opnemen om al je vragen te stellen. Dan helpt één van onze Dakvergroeners je graag verder. Hiervoor kun je een bericht sturen of bellen naar: 0251-745045.
  3. Onderhoudsadvies aan de eindklant - Naast dat je bij ons sedumdaken kunt inkopen, kunnen wij jouw klanten ook voorzien van advies over hoe zij hun groendaken met liefde kunnen onderhouden. Zo leggen we de verschillende onderhoudsmethoden uit voor het voorjaar en najaar, vertellen we hoe je onkruid moet bestrijden op een sedumdak en wat je moet doen bij schade. Meer weten? Dan kun je hier verder lezen over de onderhoud van een sedumdak.
     

Hoe meld je je aan als zakelijke klant bij De Dakvergroeners?

Kunnen wij jou bieden wat jij nodig hebt en wil je graag met ons samenwerken? Dat kan! Hiervoor vragen we je om ons contactformulier in te vullen met uw gegevens en informatie over de opdracht waarbij wij u van dienst kunnen zijn. Dan spreken wij dat binnenkort met elkaar door.

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

 

Welke soorten sedumsystemen kun je kopen bij De Dakvergroeners?

Het is fijn om je klanten goed te kunnen informeren over de mogelijkheden die zij hebben voor een sedumsysteem. We lichten de verschillende systemen die je bij ons kunt inkopen toe.

Groendak Lichtgewichtsysteem

Te beginnen bij het groendak lichtgewichtsysteem op rol. Dit systeem zorgt niet alleen voor isolatie tegen kou, warmte en geluid, maar de sedummat dient ook nog eens als waterbuffer. Zo wordt de waterafvoer met 50% vertraagt en dat zorgt voor minder wateroverlast. Daarnaast verlengt het ook nog eens de levensduur van je dak.

Het lichtgewichtsysteem is toepasbaar voor bijna alle platte daken. Mocht je een hellend dak hebben, dan kun je gebruik maken van het lichthellendsysteem. Je leest hier meer over de specificaties van de voor de sedummat voor platte daken en de sedummat voor hellende daken.

Sedumcasettes / Sedumtrays

Moet je een overkapping, uitbouw of garage voorzien van sedum? Daar zijn onze sedumcassettes of sedumtrays precies voor bedoeld. Deze zijn makkelijk te verplaatsen en ze zijn ook nog eens gemaakt van hergebruikt kunststof. Jouw klant ervaart hiermee minder wateroverlast, schonere lucht én het creëert natuurlijk een veelzijdigere biodiversiteit.

Tip: Controleer wel goed het draaggewicht van het dak bij het plaatsen van sedumcassettes. Verzadigd met water zijn deze relatief zwaar.

Sedum zakelijk leveren, hoe gaat dit in zijn werk?

Je krijgt de aanvraag voor het aanleggen van een groendak en je bent benieuwd hoe het leveringsproces van het sedumsysteem in zijn werking gaat. Wij leggen stap voor stap uit hoe de levering van sedum bij de Dakvergroeners in zijn werking gaat:

Stap 1: de aanvraag

Je hebt een aanvraag gekregen voor het leveren of plaatsen van een groendak. Wij helpen je bij het opstellen van de offerte en bespreken daarvoor met jou de mogelijkheden.

Stap 2: aanbieden van het groendak

Wij kunnen je in deze fase ondersteunen bij de documentatie en informatieverschaffing. Wij hebben voor onze systemen productbladen, waarin wij onze processen uitleggen. Bijvoorbeeld hoe je een subsidie kunt aanvragen.

Stap 3: je plaatst een bestelling

Hiervoor hoef je alleen aan ons door te geven welke offerte je wilt goedkeuren, dan regelen wij de rest. In dit proces houden wij jou uiteraard op de hoogte van de vorderingen van je bestelling. In je eigen Dakvergroeners portaal kun je je orders en offertes bijhouden!

Stap 4: de levering

Er wordt direct vanaf de kwekerij geleverd. U heeft daarbij keuze uit verschillende leverwijzen:

  1. De sedum kan direct bij de klant geleverd worden. Wij kunnen al om 7.00 uur leveren, zodat je direct aan de slag kunt.
  2. We kunnen de sedum bij jouw magazijn afleveren of;
  3. Jij haalt de sedum zelf bij ons op in Heemskerk.

Stap 5: het aanleggen van de sedum

Zo, alles is binnen: dan kun jij gaan aanleggen. Ben je nog nieuw in het aanleggen van sedumdaken? Op onze website vind je waardevolle instructievideo’s die je stap voor stap helpen bij de installatie.