Bezorging

Wij bezorgen je graag een prachtig Groendak!

Ben je toe aan wat duurzaams, iets wat je huis meer waard maakt en er ook nog eens fantastisch uitziet? Dan ben je toe aan een groendak van sedum! En die bezorgen we graag bij je thuis. Hoe we dat doen, leggen we hieronder aan je uit.

Veel gestelde vragen over bezorgen
1. Hier bezorgen we
2. Onze bezorgkosten
3. Alles over bezorging van je groendak
4. Het annuleren van je bestelling

1. Hier bezorgen we

We bezorgen in heel Nederland en op aanvraag ook op de Waddeneilanden, in België en Duitsland. Vermeld bij je bestelling daarom altijd je postcode. 

 

2. Onze bezorgkosten

Standaard bezorgkosten groendak en materialen € 59,00
Bezorging tussen 7:00-9:00 € 39,00 extra
Levering van losse benodigdheden € 8,95

 

3. Alles over bezorging van je groendak

De bestelling van je nieuwe groendak wordt verzameld op pallets en geleverd met groot transport. De chauffeur bepaalt - in overleg met jou - wat de beste plek is om je bestelling neer te zetten.

Leverdagen en tijden
Met uitzondering van maandagen - want dan bezorgen we geen groendaken - wordt je groendak altijd binnen 5 werkdagen bezorgd. 

Bestellingen van groendak benodigdheden:
Wij leveren toebehoren zoals sedum bemesting, dakafvoeren, etc. van maandag t/m vrijdag af. Wil je zelf bepalen wanneer je bestelling aankomt? Geef dan heel makkelijk je voorkeur aan in ons bestelsysteem. En voor maar € 39,00 extra kun je zelfs een levering ingepland krijgen tussen 7:00 & 9:00 uur.

Let op: wij zijn afhankelijk van het verkeer en de kwekerij. Daarom kunnen we onvoorziene vertragingen helaas niet voorkomen.

Als je niet thuis bent
Omdat een groendaksysteem nu eenmaal niet door de brievenbus kan, is het handig als je thuis bent op het moment dat je bestelling wordt bezorgd. Dan kan je samen met de chauffeur namelijk een goede plek voor je bestelling bepalen. Lukt het je echt niet om thuis te zijn? Bel ons dan even en vertel duidelijk waar je bestelling neergezet kan worden.

Over de verpakking
Onze groendaksystemen worden geleverd op pallets van 130 x 110 centimeter. Die kun je na gebruik afgeven bij je lokale afvalverwerkingsbedrijf. Er zit namelijk geen statiegeld op en ze worden niet door ons teruggenomen.

Zelf ophalen
Je kunt je bestelling ook zelf ophalen in onze vestiging in Heemskerk. We helpen je dan graag met inladen en zorgen voor een vers kopje koffie. Let wel even op onze openingstijden.

4. Annuleren / uitstellen van je levering groendakmaterialen

Het annuleren of uitstellen van je bestelling is mogelijk, echter moet dit 24 uur van te voren voordat jouw pallet met sedum-materialen om 16:00 wordt opgehaald bij de kwekerij. De materialen worden namelijk de dag vóór levering op maat gesneden en vers van het land gehaald. Bij annulering binnen de 24 uur van te voren worden er kosten in rekening gebracht, hiervoor rekenen wij €4,50 per m². Deze kosten worden gemaakt om de verse sedummatten weer terug in het land te plaatsen.