Bezorging

Wij bezorgen je graag een prachtig Groendak!

Ben je toe aan wat duurzaams, iets wat je huis meer waard maakt en er ook nog eens fantastisch uitziet? Dan ben je toe aan een groendak van sedum! En die bezorgen we graag bij je thuis. Hoe we dat doen, leggen we hieronder aan je uit.

Veel gestelde vragen over bezorgen
1. Hier bezorgen we
2. Onze bezorgkosten
3. Alles over bezorging van je groendak
4. Alles over bezorging van losse benodigdheden

1. Hier bezorgen we

We bezorgen in heel Nederland en op aanvraag ook op de Waddeneilanden, in België en Duitsland. Vermeld bij je bestelling daarom altijd je postcode. 

 

2. Onze bezorgkosten

Standaard bezorgkosten groendak en materialen € 59,00
Bezorging tussen 7:00-9:00 € 29,00 extra
Levering van losse benodigdheden € 8,95
Bestellingen van meer dan € 595,00 GRATIS (m.u.v. de Waddeneilanden)

 

3. Alles over bezorging van je groendak

De bestelling van je nieuwe groendak wordt verzameld op pallets en geleverd met groot transport. De chauffeur bepaalt - in overleg met jou - wat de beste plek is om je bestelling neer te zetten.

Leverdagen en tijden
Met uitzondering van maandagen - want dan bezorgen we geen groendaken - wordt je groendak altijd binnen 3 werkdagen bezorgd. Hieronder zie je ons bezorgschema.

Schema besteldag en leverdag:

Handig: je kunt je bestelling altijd tot 48 uur van tevoren wijzigen

Bestellingen van groendak benodigdheden:
Wij leveren toebehoren zoals sedum bemesting, dakafvoeren, etc. van maandag t/m vrijdag af.

Wil je zelf bepalen wanneer je bestelling aankomt? Geef dan heel makkelijk je voorkeur aan in ons bestelsysteem. En voor maar € 29,00 extra kun je zelfs een tijdvak van 2 uur kiezen.

Let op: wij zijn afhankelijk van het verkeer en de kwekerij. Daarom kunnen we onvoorziene vertragingen helaas niet voorkomen.

Als je niet thuis bent
Omdat een groendaksysteem nu eenmaal niet door de brievenbus kan, is het handig als je thuis bent op het moment dat je bestelling wordt bezorgd. Dan kan je samen met de chauffeur namelijk een goede plek voor je bestelling bepalen. Lukt het je echt niet om thuis te zijn? Bel ons dan even en vertel duidelijk waar je bestelling neergezet kan worden.

Over de verpakking
Onze groendaksystemen worden geleverd op pallets van 130 x 110 centimeter. Die kun je na gebruik afgeven bij je lokale afvalverwerkingsbedrijf. Er zit namelijk geen statiegeld op en ze worden niet door ons teruggenomen.

Zelf ophalen
Je kunt je bestelling ook zelf ophalen in onze vestiging in Heemskerk. We helpen je dan graag met inladen en zorgen voor een vers kopje koffie. Let wel even op onze openingstijden.