Retourneren

Retourtje?

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar het kan natuurlijk zo zijn dat iets wilt retourneren. Dat kan natuurlijk, maar dan moet jouw retour wel aan een aantal voorwaarden voldoen. We leggen hieronder alles even aan je uit.

 

Wat mag wel en wat mag niet retour?

Sedum retourneren
Onze groendaksystemen zijn voorzien van sedumplantjes. Dat zijn heel sterke plantjes die fantastisch groeien als je ze meteen installeert op je groendak bij levering. Doe je dat niet, dan kunnen de plantjes bederven. Daarom kunnen de sedummixmatten en sedumtray cassettes niet geretourneerd worden.

Materialen en overige producten retourneren
We raden je aan om je bestelling meteen bij ontvangst te controleren. Misschien heb je te veel besteld, of is je bestelling beschadigd of niet compleet. Is dat het geval? Laat het ons dan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling - de zichttermijn - weten. Wij gaan dan op zoek naar een passende oplossing.

Na de zichttermijn beschouwen wij een koopovereenkomst als definitief. Heb je daar vragen over? Kijk dan even bij onze algemene voorwaarden.

 

Voorwaarden voor een retourzending

  1. Sedumplantjes mogen dus niet retour. Maar de 2 onderste lagen van ons sedum lichtgewichtsysteem - de substraatrol en de drainage met filtervlies - kan je wel retour zenden.
  2. Je mag alle overige producten en materialen retourneren binnen de zichttermijn, als de producten maar compleet, in originele staat en onbeschadigd zijn. En bij voorkeur in de originele fabrieksverpakking.
  3. De transportkosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening.
  4. Je kunt je factuur en ontvangstbevestiging aan ons overleggen.

 

Een retour melden

Je kunt je retour op verschillende manieren melden. Je kunt ons even bellen of een e-mail sturen. Maar je retourmelding wordt het snelst in behandeling genomen als je onderstaand formulier - volledig - invult en naar ons toestuurt.


Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

 

Terugbetaling factuurbedrag

Is je retourzending goedgekeurd en in behandeling genomen? Dan krijg je natuurlijk je geld terug. We betalen het volledige factuurbedrag binnen 7 dagen aan je terug, op het bij ons bekende bankrekeningnummer.

 

Status retourzending

Heb je vragen over het verloop van je retouropdracht? Neem dan gerust even contact met ons op. Hou wel je ordernummer bij de hand, want dan kunnen we je sneller helpen.

Tip:
Heb je toch nog sedum over? Gooi het dan niet weg! Sedum is een makkelijk plantje en doet het op heel veel plaatsen fantastisch.