Offerte aanvragen voor je nieuwe Groendak

Dat je op deze pagina terecht bent gekomen, betekent dat we het goed hebben gedaan: je weet nu dat een groendak van de Dakvergroeners het mooist, het makkelijkst aan te leggen en eenvoudig te onderhouden is. Maar wist je al dat onze groendaken ook heel scherp geprijsd zijn? Nee?

Bereken zelf je prijs

Natuurlijk kun je ons je wensen via het onderstaande formulier doorgeven, maar via onze configurator kun je nog sneller de prijs voor een groendak berekenen!

Vraag je vrijblijvende offerte aan!

Helemaal vrijblijvend natuurlijk! Want je bent ondertussen vast heel benieuwd naar de kosten van zo’n prachtig groendak.

Het is heel simpel: als je het formulier hieronder invult, zorgen wij ervoor dat er snel een offerte in je mailbox terechtkomt. Helemaal op maat naar jouw wensen. En als je met onze offerte aanklopt bij jouw gemeente, is de kans groot dat je meteen al subsidie krijgt.

Wat staat in onze offerte?
We maken een begroting van alle kosten: de aanschaf van het groendak zelf, de bezorgkosten en materialen die je nodig hebt. We sturen ook een productinformatieblad met alle technische gegevens mee. Die kun je onder andere gebruiken bij je aanvraag voor subsidie.

 

Ja! Ik wil graag een offerte voor een prachtig groendak!

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.