Subsidie Groendak Flevoland 2021

Ben je woonachtig in Flevoland en heb je wel eens gedacht aan een groendak? Mooi, want dat wordt nu wel heel aantrekkelijk gemaakt! Vanaf 15 maart gaat de inschrijving open en kun je in aanmerking komen voor subsidie voor jouw groendak.
 
Onze systemen voldoen aan de eisen, namelijk minimaal 25 liter waterbuffering.

Dit zijn in het kort de voordelen voor daken van minimaal 30 m2 afmeting:
  • Normale sedummix daken: € 30,- per m2 subsidie.
  • Gras/kruiden mix daken: € 45,- per m2 subsidie. (op aanvraag bij ons leverbaar!)
Indien je samen met je buren aan de actie meedoet komt er nog eens € 5,- per m2 bij! (mogen buren uit dezelfde wijk zijn)
Oftewel, heel veel voordeel! Uit ervaring weten wij dat een subsidiepot snel op kan zijn dus is het belangrijk snel de aanvraag in te dienen.

Voorbeeld berekening:
Lichtgewicht systeem 30 m2 voor € 47,95 per m2 kost dan nog maar € 17,95 per m2! (€ 540,- totaal met voordeel van € 600,-)
 

TOP! HOE GAAT HET NU VERDER IN ZIJN WERK?

We kunnen ons voorstellen dat je nu graag wil weten wat de kosten zijn voor zo’n prachtig groendak. Wij sturen je, geheel vrijblijvend natuurlijk, een offerte toe met alle benodigde gegevens.

Het is heel simpel: als je het formulier hieronder invult, zorgen wij ervoor dat er snel een offerte in je mailbox terechtkomt. Helemaal op maat en naar jouw wensen. En als je deze offerte indient de provincie Flevoland, is de kans groot dat je gebruik mag maken van de subsidie!

Wat staat in onze offerte?
We maken een begroting van alle kosten: de aanschaf van het groendak zelf, de bezorgkosten en materialen die je nodig hebt. We sturen ook een productinformatieblad met alle technische gegevens mee. Die kun je onder andere gebruiken bij je aanvraag voor subsidie.